VERANDA'S / TERRASOVERKAPPINGEN

Een veranda is een aluminium dak met tussen de liggers in gelaagd glas of polypropyleen platen. Jatibee levert de prachtige daken van Aluxe. Door een uitgebreide keuzemogelijkheid heeft Jatibee altijd wel een verandadak dat bij u past.

De Trendline (foto 1)
De Aluxe Trendline veranda is een volwaardig verandadak, tot in detail afgewerkt en voldoet aan de hoge eisen die u aan een verandadak mag stellen.
De Trendline heeft een zeer gunstige prijs en is leverbaar in rustgevend gebroken wit of een designwitte gladde coating. Zonder meerprijs zijn ook de coatings antraciet en brons grijs leverbaar.
U kiest uw perfecte dakplaat, zelfs gelaagd glas behoort tot de mogelijkheden.

De Trendline wordt geleverd in vaste maten tot zelfs 795 cm. Tegen meerprijs leveren we ook maatwerk, want uiteraard kunt u uw veranda volledig naar eigen wens creëren.

De Topline (foto 2)
De Aluxe Topline is top in mogelijkheden, top in sterkte, top in kwaliteit en top in uitstraling. Er ontstond een unieke constructie op de tekentafel: onze Topline. Door Premiumline componenten te combineren met volledig nieuwe en versterkte goot en staanders, creëerden wij de ultieme veranda.
Het dak, met een overspanning van 700 cm bij 250 cm, rust op twee palen en kan aan al uw wensen voldoen.
De Topline daagt ons uit om samen met u de mooiste en meest unieke woonoplossingen op maat te realiseren. De Topline maakt uw complete buitendroom waar.

De Ultraline (foto 3)
Met de Aluxe Ultraline veranda, een uniek model, weet u zeker dat u het allerbeste heeft om onder te genieten. De Ultraline heeft door het unieke design de mogelijkheid om 7 m. breed en 5 m. diep te bouwen op 2 staanders zodat u een vrij uitzicht heeft zonder obstakels. Bouw uw overkapping uit tot een wintertuin met onze bijpassende glasschuifwanden voor optimaal comfort. De Ultraline voldoet aan de hoogste kwaliteit waardoor u 15 jaar garantie krijgt op de lak en aluminiumconstructie.

De woodline (foto 4)
De Aluxe Woodline is gemaakt van eerste keus verlijmd Douglaslariks. Een robuust geraamte (alle onderdelen zijn van gelijmd hout gemaakt om kromtrekken tegen te gaan) waarvan de staanders een afmeting hebben van 13.5x13.5cm en de liggers van 9 x 13.5cm.

De overkapping heeft een solide uitstraling. Een groot voordeel van de Woodline veranda is het aluminium systeem dat gebruikt wordt voor de bovenzijde en een extra aluminium goot voorziet in de afwatering. Hierdoor heeft u minimaal onderhoud aan uw overkapping.

Uiteraard is het mogelijk om gei╠łntegreerde LED spots in uw overkapping te verwerken voor een sfeervolle veranda.
Voor het aluminium van de overkapping kunt u kiezen uit 2 kleuren: Ral 7016 antraciet en Ral 9010 gebroken wit. 

Onderbouwelementen
Met onderbouwelementen kan je een veranda-dak uitbouwen tot een serre. Weinor bied een tal van mogelijkheden waarbij ze onlangs zelfs een red-dot design award hebben gewonnen. Deze onderbouwelementen kunnen later ook nog altijd aan uw veranda-dak worden toegevoegd.

Zonwering
Zonwering is bij een glazen-dak natuurlijk een must. Mogelijkheden zijn talloos. Boven op het dak of eronder (blijft het doek schoon en geen last van weersinvloeden). Voor aan uw dak tussen de staanders door middel van een screen of aan de zijkant door middel van een oprolbaar windscherm voor privacy en/of de warmte binnen en de wind buiten te houden. En door alles bij één leverancier te halen is de uitstraling en de kleurstelling in harmonie.

Accessoires
Lekker lang buitenzitten, genietend met een drankje en een goed boek onder uw veranda. Niet overdag maar 's avonds. Gezellig het terras verlicht door de lichtlijst gemonteerd onder uw veranda en heerlijk warm door de infrarood terrasverwarming aan de muur. Kom eens naar onze showroom in Lisse voor deze beleving.